Filteren

Château Lilian Ladouys

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De historie van het kasteel Ladouys gaat terug tot in de 16e eeuw. Château Lilian-Ladouys was tot 1995 eigendom van Christian Thiéblot, die zijn geld verdiend had in ICT. Hij kocht zes jaar eerder deze bezitting. Hij breidde de wijngaarden uit en renoveerde kelders en gebouwen. Ook voegde hij de voornaam van zijn vrouw Lilian toe aan de naam Ladouys. In 1995 werd het kasteel gekocht door de Natexis bank. Sinds 2008 is het château in handen van de familie Lorenzetti. Het domein omvat nu 80 ha wijngaard, die aansluiten aan de wijngaarden van Château Lafon-Rochet. De bodem bevat kalk en leem met veel kiezel. Sinds enkele jaren worden de druiven biologisch geteeld en certificering zal rond 2023/2024 plaatsvinden.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!