Filteren

Château La Gurgue

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Château La Gurgue - Bordeaux Tradition - Négoce de Vins

Château La Gurgue is een klein eigendom van 10ha in de gemeente Margaux en de wijngaard bestaat uit enkele mooie heuvelruggen die voor een gedeelte grenzen aan Chateau Margaux. De gemiddelde leeftijd van de wijngaard is rond de 40 jaar. Deze buurman van Chateau Margaux is van dezelfde eigenaren als Chateau Ferriere en Chateau Haut-Bages-Liberal. Claire Villars Lurton is de wijnmaker. De wijn is gedomineerd door de Cabernet Sauvignon druif

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!