Filteren

Wijnen

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Het jonge domein Chateau de Garros is eigendom van Jean Baptiste Borie en zijn vrouw, behorend tot de bekende Rivière familie uit de Saint-Émilion. Het is een klein juweeltje in de wereld van betaalbare Bordeaux-wijnen. Hier krijg je nog echt mooie typische Bordeaux wijnen tegen zeer fraaie prijzen. Het is slechts een zeer klein chateau met enkele hectaren aan wijngaarden welke met respect voor mens en natuur worden verbouwed. Zeer hoge kwaliteit aan wijnen met inmiddels al hoge scores van o.a. James Suckling.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!