Filteren

Cascina Delle Rose

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cascina delle Rose ligt in de Italiaanse gemeente Barbaresco in de Piemonte. Deze prachtige wijngaard van 3 hectare wordt gerund door Giovanna Rizzolio en Italo Sobrino en hun zonen, Riccardo en Davide. Het is een familiebedrijf bestaat sinds 1948, maar onder de naam Casina delle Rose word pas gebotteld en verkocht nadat Giovanna het landgoed in 1992 overnam. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn rozen inderdaad veel voorkomend op het landgoed en in de wijngaarden.

De kleine productie van Cascina delle Rose concentreert zich vooral op Barbaresco van zowel de kleigronden van de wijngaard Rio Sordo als de kalkrijke bodems van de wijngaard van Tre Stelle. Deze steile wijnbergen op een heuvel zijn allemaal met de hand bewerkt; druiven worden geoogst, van de stelen ontdaan en gefermenteerd met natuurlijke gisten. Ze worden dan 24-30 maanden gerijpt in grote eikenhouten vaten (ook wel botti grandi genoemd). 

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!