Filteren

Cape Town

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De wijnbenamingen van Zuid-Afrika zijn talrijk, complex en kunnen voor buitenstaanders ontmoedigend zijn. Het land heeft sinds 1973 een streng gereguleerd Wine of Origin (WO) -systeem. Het organiseert verschillende wijnproducerende gebieden in grotere regio's, dan districten en vervolgens wijken daarbinnen. Nu hebben sommige producenten een extra optie - de nieuwe WO in Kaapstad - Cape Town WO

Sinds 2017 heeft de Zuid-Afrikaanse Wine and Spirit Board de Appelatie (WO) goedgekeurd en heeft betrekking op 30 wijnmakerijen en ongeveer 6.800 hectare in de districten Tygerberg en Cape Peninsula, waaronder de vier wijken Constantia, Durbanville, Philadelphia en Hout Bay. Op het verste punt ligt het wijnbouwgebied op 35 km afstand van het stadscentrum van Kaapstad.

Cape Town

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!