Filteren

Bestheim

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Het Franse wijnhuis Bestheim ligt in de prachtige Alsace en is daar een van de toonaangevende wijnhuizen. Door de samenwerking van de coöperaties Bennwihr en Westhalten, en het handelshuis Heim is het wijnbedrijf Bestheim ontstaan. Wijnhuis Bestheim ligt dicht bij Colmar, in het departement Haut-Rhin en beschikt over moderne faciliteiten.

Het wijnhuis is zeer bekend en inmiddels een van de grotere spelers in de Alsace. Onder de naam Heim produceert men een uitgebreide serie cépage wijnen waarbij gebruik wordt gemaakt van alle klassieke druivenrassen in deze Alsace. Een specialiteit van het huis is de mousserende wijn Crémant d’Alsace.

Bestheim

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!