Filteren

Bertrand Machard de Gramont

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Domaine Bertrand Machard de Gramont – ook bekend als Domaine Axelle Marchard de Gramont, of alleen Axelle is een geweldig huis uit de Bourgogne welke (gercertificeerd) biologische opereert. Domaine Bertrand Machard de Gramont is een relatief klein landgoed afkomstig uit Nuits-Saint-Georges. Het heeft in totaal zes hectare, voornamelijk gelegen in de appellatie Nuits-Saint-Georges, maar ook met percelen in Vosne-Romanée en Vergy. Het domein heeft familiebanden met het landgoed Machard de Gramont in Premeaux en het landgoed Chantal Lescure in Nuits-Saint-Georges. Het werd in 1983 opgericht door Bertrand Machard de Gramont (vader van Axelle) toen zijn familiedomein in drie delen werd verdeeld. Bertrand had tot dan toe op het familielandgoed gewerkt na een tijd op Domaine de Vogüé in Chambolle-Musigny, onder leiding van Alain Roumier, de oude regisseur aldaar. Axelle Machard de Gramont keerde in 2004 terug naar Bourgondië om de vigneronne-uitdaging aan te gaan. Ze runt nu het landgoed, met steun van haar vader.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!