Filteren
Agrelo

Agrelo

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

In tegenstelling tot Chili, waarvan de wijnregio's veraf liggen en geen gemakkelijke toegang hebben tot grote stedelijke gebieden, biedt de Argentijnse regio Agrelo een mogelijkheid die vergelijkbaar is met de Napa-vallei. De stad Agrelo ligt op slechts 32 km van de wijnhoofdstad van het land, Mendoza, en wijnmakerijen zijn dicht genoeg bij elkaar gegroepeerd om tussen veel van hen te fietsen. Bovendien behoren de wijnen tot de beste in Argentinië.

Agrelo is een subdistrict van Lujan de Cuyo, een van de twee Primera Zonas (eerste zones) van de provincie Mendoza van topkwaliteit. Natuurlijk is Argentinië vooral bekend om zijn Malbec-wijnen, maar Cabernet Sauvignon heeft ook een goede plek in Agrelo. Om de wijnstokken koel te houden in het hete klimaat van Argentinië, worden hier wijngaarden op grote hoogte geplant in de zandige leembodems van de uitlopers van de Andes. Door de hoogte kunnen zuur- en smaakfenolen zich snel ontwikkelen, wat resulteert in rijk gekleurde, goed uitgebalanceerde wijnen met zachte tannines.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!