Grandcruwijnen Greatest Bordeaux Selection Box

Van 84,65 69,96

Tot 84,65 69,96

* Verplichte velden

84,65 69,96

Samenvatting

  De Grandcruwijnen Greatest Bordeaux Selection Box is een exclusieve geschenkendoos met daarin een samenstelling van 6 van onze favoriete en populaire Bordeaux wijnen. Deze samenstelling is perfect voor o.a. een mooi diner maar natuurlijk ook fantastisch om de diversiteit van de regio Bordeaux te ontdekken. Fantastisch om te geven of te krijgen. Natuurlijk is deze samenstelling met zorg door ons samengesteld en Grandcru-waardig en zijn dit stuk voor stuk internationaal bekende wijnen die uitblinken in prijs/kwaliteit.

  Ontdek meer over de inhoud Ontdek meer over deze wijn

  De Grandcruwijnen Greatest Bordeaux Selection Box is een exclusieve geschenkendoos met daarin een samenstelling van 6 van onze favoriete en populaire Bordeaux wijnen. Deze samenstelling is perfect voor o.a. een mooi diner maar natuurlijk ook fantastisch om de diversiteit van de regio Bordeaux te ontdekken. Fantastisch om te geven of te krijgen. Natuurlijk is deze samenstelling met zorg door ons samengesteld en Grandcruwaardig en zijn dit stuk voor stuk internationaal bekende wijnen die uitblinken in prijs/kwaliteit. De  wijnen in deze box zijn ook individueel bij ons te bestellen..

  De 6 bordeaux wijnen zitten in een fraaie platte geschenkendoos met daarin de 6 flessen naast elkaar. Als u klikt op de tab: Inhoud kunt u meer lezen over de diverse wijnen en u kunt ze ook indivudeel vinden op onze website (met tevens de factsheet) en natuurlijk zijn ze ook aanwezig in ons Wine Warehouse wilt u ze even zien of komen afhalen (u krijgt dan ook nog een leuke korting).

  WEETJE:  De fraaie Bordeaux Selection box ligt in ons geconditioneerde Wine Warehouse en als u de wijnen komt afhalen ontvangt u vaak ook nog een mooie korting. u kunt uw korting zien door in de Afrekenpagina te kieze voor Afhalen. We zitten bijna naast de Rijksweg met volop parkeergelegenheid. Klik hier voor ons adres.

   

   

  Vineyard for Grandcruwijnen Greatest Bordeaux Selection Box
  Naam Regio Prijs
  Grandcruwijnen Bordeaux Selection Box voor 6 fles 7.95
  2021 Château de Callac Cuvée Prestige Graves Blanc Bordeaux 16.95
  2022 Château Baratet Bordeaux Blanc Bordeaux 10.95
  2018 Château La Fontaine de Genin Bordeaux 9.95
  2020 Château Haut Piquat Lussac Saint Emilion Bordeaux 14.95
  2018 Château de Lavagnac Bordeaux Rouge Bordeaux 9.95
  2015 Château de Lavagnac Bordeaux Supérieur Bordeaux 13.95
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Grandcruwijnen Greatest Bordeaux Selection Box
  Uw waardering

  Grandcruwijnen

  Welke gerechten passen perfect bij deze wijn?

  Onze online smart sommelier helpt je!

  Laatste review

  21.02.2024

  Matarromera WIN Tempranillo 0%

  "Heel lekker maar jammer dat Ik niet kan bij bestellen " CATHERINE MEURISSE

  Bekijk product recensie