Pago de Carraovejas

Pago de Carraovejas
2021 Pago de Carraovejas
44,95 37,15 Vanaf 39,95
2021 Pago de Carraovejas
2019 Pago de Carraovejas El Anejon
94,95 78,47
2019 Pago de Carraovejas Cuesta de las Liebres
169,95 140,45
2021 Pago de Carraovejas Magnum
92,95 76,82
per pagina

Pago de Carraovejas is van oorsprong gestart met de eerste negen hectare en dit werd al een referentie-wijnhuis te worden in het hart van de Ribera del Duero. Het begon allemaal meer dan drie decennia geleden, toen Pago de Carraovejas werd opgericht als antwoord op een droom van José María Ruiz om een geweldige wijn te creëren in een van de gebieden die op dat moment het grootste potentieel hadden.

De geschiedenis van José María in de wijnwereld was al enkele jaren eerder begonnen, in 1971, toen hij als vertegenwoordiger van Spanje verscheen op de ‘First Global Contest for Sommeliers’ in Milaan. Die ervaring was het begin van zijn verlangen om zijn eigen restaurant te openen en zijn eigen wijnen te maken. Hoewel hij sinds de opening van het gerenommeerde Restaurante José María in Segovia in 1982 nog steeds volledig betrokken was bij de cateringwereld, bleef hij vastbesloten zijn project te lanceren voor een kleine wijnkelder die wijnen van de beste kwaliteit voor zijn restaurant zou produceren.

Zo begon de geschiedenis van Pago de Carraovejas toen hij in 1987 de wijnkelder in Peñafiel opende, specifiek in de heuvels van Carraovejas. De locatie van deze eerste negen hectare is gekozen omdat ze een belangrijk historisch centrum waren voor Ribera del Duero-wijnen en in een van de gebieden met het grootste potentieel voor Spaanse wijnen vanwege hun locatie, de bodem en het klimaat. Dit was het begin van een project dat al meer dan dertig jaargangen heeft opgeleverd.

De reikwijdte van wat begon als een ambitieuze droom is in de loop der jaren sinds de oprichting van het bedrijf enorm uitgebreid. In 2007 begon een nieuw tijdperk toen Pedro Ruiz de zoon van José María zich bij het project voegde. Dit nieuwe leiderschap bracht een fris zakelijk perspectief met zich mee dat, geconfronteerd met de exponentiële groei van Pago de Carraovejas, besloot nieuwe uitdagingen op het gebied van duurzaamheid aan te gaan en deze te gebruiken als criteria die de activiteiten van het bedrijf zouden bepalen; innovatie als drijvende kracht achter vooruitgang en ontwikkeling; en enotoerisme als middel om het project transparant en integer open te stellen voor al hun klanten.

José María y Pedro

Het leiderschap van Pedro Ruiz betekende ook het begin van een nieuw tijdperk onder het concept van Alma Carraovejas (Ziel van Carraovejas) dat de zoektocht met zich meebrengt naar unieke landschappen die zullen helpen de droom te vervullen van het herstellen en verzorgen van unieke erfenissen op het gebied van wijn. -maken voor toekomstige generaties. De Alam Carraovejas group heeft een aantal zeer fameuze wijnhuizen onder zijn hoede en alleen het beste is goed genoeg. Ossian, Maranones, Emilio Rojo, Vina Mein zijn wijn huizen die behoren tot de groep. Internationaal tophuizen. Het bezoeken van de winery is een absolute belevenis met de indrukwekkende wijnkelder maar ook het Michelin-start restaurant AMBIVIUM wat wordt in de top van beste Restaurants van Spanje staat.

Pago de Carraovejas heeft unieke wijnen, ieder met zijn eigen unieke enorm boeiende persoonlijkheid. De wijnen hebben zeer expressieve aroma's, intense kleur, vlezige, krachtige en uitbundige smaak die elk van de kenmerken van elk ras manifesteert. De afgelopen jaren heeft deze bodega een enorme boost gemaakt en behoort nu tot de tophuizen uit de Ribera del Duero.

equipo

Ovum

Leuk om te weten maar Jose Maria Ruiz schenkt als huiswijn in zijn restaurant in Segovia onder de naam " Autor" en dit is een speciale uitvoering van de Pago de Carraovejas wijnen en deze is ook alleen maar te krijgen in zijn restaurant. Het restaurante José Maria ligt aan de Plaza Mayor in de stad Segovia in Spanje en wordt dag-dagelijks geleid door Rocío Ruiz en dit is de zus van Pedro  

pago de carraovejas