Filteren

Cinsault

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 53

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Cinsault is een traditioneel mediterraan blauw druivenras. De druif is bekend geworden door de kruising met de Pinot noir, waar de Pinotage uit voort is gekomen. De druif wordt al zeer lang verbouwd in o.a. de Languedoc-Rousillon, de Provence en de Rhône. Ook is de druif populair in Zuid-Afrika en Corsica. De druif geeft hoge opbrengsten en geeft soepele, toegankelijke wijnen. Aroma's: fruit, peper, tabak, leer. De druif wordt vaak gemengd met de druivenrassen grenache, mourvèdre, syrah en cabernet sauvignon.

De Cinsault druif is gevoelig voor meeldauw en oïdium en gedijt goed in arme, droge zand- en kleibodems met veel stenen en kan goed tegen de hitte. 

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!