Filteren

Château d'Aiguilhe

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Château d'Aiguilhe ligt in AOC Castillon-Côtes de Bordeaux, een appellatie ten oosten van Saint-Émilion. Het is gelegen op de grens tussen de gebieden die door de Fransen en Engelsen werden bezet tijdens de Honderdjarige Oorlog. Vandaag de dag is Château d'Aiguilhe in handen van Stephan von Neipperg, die het landgoed in 1998 kocht. Het landgoed bestaat uit 140 hectare, waarvan 90 hectare zijn beplant met wijnstokken. De stokken groeien uitsluitend op het plateau, waar ze profiteren van de meeste zon en een uitstekende natuurlijke afwatering. De wijngaard is aangeplant met 80% Merlot en 20% Cabernet Franc. Château d'Aiguilhe produceert ook een fruitige tweede wijn, bekend als ‘Seigneurs d'Aiguilhe’ en sinds 2015 een 100% Sauvignon Blanc genaamd ‘Le Blanc d'Aiguilhe’.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!