Welke kortingen geeft Grandcruwijnen?

Onze aanbiedingen en kortingscodes communiceren we via onze Nieuwsbrief. Gegeven ons zeer grote assortiment en het feit dat alles per fles kan worden besteld zorgt voor een snel uitdijend magazijn. Om dit goed onder controle te houden geven we voor wijnen/jaargangen waar we bijvoorbeeld nog maar slechts een paar flessen van hebben een extra zeer aantrekkelijk korting. Ook hebben wij aanbiedingen rondom wijnen waar wij zeer enthousiast over zijn en die een zeer uitmuntende prijs/kwaliteit hebben. Ook deze wijnen zetten wij een korte periode in de spotlights. Al onze aanbiedingen veranderen dagelijks en hier geldt Op is OP en First come first serve.

Al onze wijnen met een extra korting staan logisch gegroepeerd boven in het menu onder 'Aanbiedingen'. Naast aanbiedingen hebben vele van onze wijnen een Staffelkorting waarbij u een lagere prijs betaald indien u bijvoorbeeld 3 of 6 flessen neemt. Zeer belangrijk is dat naast dit alles u over uw bestelling standaard en automatisch nog eens korting krijgt in de vorm van loyalty punten. Deze punten kunt u bij een bestelling inwisselen en wordt direct verrekend als korting.

Daarnaast ontvangt u op het grootste gedeelte van ons assortiment ook korting indien u kiest voor Afhalen van uw bestelling. Deze korting wordt direct verwerkt indien u kiest voor deze optie. Belangrijk om te melden dat dit geldt op bijna gehele assortiment met uitzonder van hele schaarse wijnen en op producten die al in de aanbieding zijn. 

Op alle wijnen die niet in de aanbieding zijn ontvangen klanten met een Account automatisch kortingspunten (loyalty-punten). Dit betreft een automatische korting van 1.5% over de waarde van de winkelwagen (exclusief aanbiedings-items).

Voor het achterlaten van een review, inschrijving nieuwsbrief en aanmaken van een account ontvangt u ook kortingspunten.

De aanbiedigen worden door ons gecommuniceerd via de Nieuwsbrief en hier sturen we ook naar vaste klanten bijzondere aanbiedingen die we verder niet op de website communiceren. Een overzicht van de lopende aanbiedingen kunt u hier vinden.

Verder wel belangrijk te vermelden dat er geen "EN-EN Kortingscodes zijn" Anders gesteld er kan altijd maar 1 korting worden gehanteerd en er kunnen bijvoorbeeld niet twee kortingscodes worden gebruikt.

KORTINGSCODES IN ONZE APP

Ook voor onze App gebruikers sturen we met name kortings-codes zoals bijvoorbeeld Gratis Verzending of 24-uurs korting. U ontvangt hiervan een notificatie in de App dus wel belangrijk als u de App installeert om toe te staan dat u berichten van ons kunt ontvangen want alleen dan dan ziet u de kortingscodes.