Kan ik mijn wijnen ook in originele verpakking krijgen?

We hebben voor de verzending van uw wijnen speciaal verpakkingsmateriaal (pulp of papier-matten) om zorg te dragen dat uw wijnen veilig worden verstuurd en hierdoor zijn uw zendingen ook verzekerd dus mocht er onverhoopt toch iets zijn gebeurt waardoor uw pakket beschadigd is dan krijgt u gegarandeerd uw geld retour of vervangende producten.  Bij grotere aantallen en/of duurdere wijnen kunnen we ook de wijnen versturen met een gespecialiseerd Wijn Transport. In dat geval kunnen we deze wel leveren in de originele verpakkingen (o.a OWC) en worden dan verzekerd verstuurd. Deze halen altijd bij ons op woensdag de zendingen op en dan is levering donderdag of vrijdag (afhankelijk v/d postcode). U kunt in de Checkout kiezen voor deze Verzend-optie en bij grotere aantallen (12 of meer flessen) en met een waarde van minimaal 200,- euro (België: vanaf 350 euro) bieden we deze gespecialiseerd wijn-transport gratis aan en wij adviseren ook hier gebruik van te maken.

Als we de producten in onze originele verpakking moeten versturen  met de reguliere bezorgdiensten zoals PostNL of DPD dan moeten we deze ompakken om zo verzekerd te kunnen verzenden. Wilt u desalniettemin toch geleverd hebben in de originele verpakking  dan kunnen  wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade. Natuurlijk zullen we de zending zo goed als mogelijk inpakken en indien u dit wenst dan kunt u dit aangeven in de Opmerkingen-box (in de afreken-pagina).  D

Wat zeker kan is dat u uw wijnen bij ons komt afhalen. Een bijkomend voordeel is dat u dan ook nog een serieuze korting ontvangt op bijna al onze wijnen. Deze korting wordt direct verwerkt indien u kiest voor Afhalen en dan kunnen we de wijnen zo goed als mogelijk in originele verpakking meegeven.

OPMERKING:  Wij kunnen niet garanderen dat wijnen nog aanwezig zijn in de originele verpakking en ook kunt u zich voorstellen dat als u 1 fraaie wijn besteld wij deze niet kunnen afsturen in de originele verpakking indien deze bij in een kist van 6 stuks. Wel is het zo dat mochten de kist zijn aangebroken en deze resterende flessen worden besteld we deze dan in de kist of doos versturen. Als er geen kist of doos meer is dan zullen we wel een mooie alternatieve gelijkwaardigef kist of doos zoeken waarin we de wijn(en) zullen doen maar deze service is alleen maar mogelijk indien u kiest voor Wijntransport Verhoeven.