Kan ik een pakket laten afleveren bij een Afhaalpunt

Dit kan zeker en in dat geval dient u tijdens het afrekenen te kiezen voor de optie: Daglevering met DPD

Wij zullen u pakket dan laten bezorgen door DPD. U ontvangt een e-mailberichten van DPD met de tracking code en de status van de bestelling. De eerste email wordt verstuurd zodra het pakket in het depot is aangekomen, hierin staat de verwachte bezorgdag/moment.

Indien gewenst kunt u via deze link in deze mail wijzigingen doorgeven. Dat kan zijn het wijzigen van de bezorgdag, het bezorgadres, het doorgeven van een levering aan een pakketshop/afhaal-lokatie . Op de ochtend van de uitlevering, ontvangt u een tweede bericht over het bezorg moment. DPD laat op het uur nauwkeurig weten wanneer het pakket wordt geleverd. Via de live tracking optie in de mail kunt u zien hoeveel stops de chauffeur nog moet afleggen voordat hij op uw adres is. Tot een half uur voor de verwachte levertijd kunt u nog via de link in de mail wijzigingen doorgeven. Klik hier voor een overzicht van al onze bezorg-mogelijkheden

Let op: met de recente Warenwet wijziging (juli 2021) rondom levering van alcohol zijn er geen mogelijkheden meer om een pakket zomaar ergens achter te laten en dient er in alle gevallen legitimatie plaats vinden.