Is er ook een nieuwsbrief met informatie, aanbiedingen en kortingscodes?

Wij versturen in principe iedere maandagochtend een nieuwsbrief met daarin de promoties die voor die bewuste week gelden. Daarnaast informeren wij ook middels de nieuwsbrief wanneer wij masterclasses en proeverijen (online- en fysiek) geven en rondom en-primeur wijnen (te denk valt hier aan de high end Bordeaux, Napa Valley en Italiaanse Super tuscans). Ook versturen we via de Nieuwsbrief met enige regelmaat kortingscodes (gratis levering, korting op assortiment of op een wijnhuis, etc).

Gegeven ons assortiment met vaak vele schaarse allocatie wijnen geldt dat eenieder die is ingeschreven op de nieuwsbrief als eerste gebruik kan maken van een aanbieding, kortingscode of kan zich inschrijven voor een proeverij of gebruik kan maken van de en-primeur korting.

Naast de nieuwsbrief sturen we voor onze App gebruikers ook speciale aanbiedingen. Dit kan zijn een kortingscode of een promotie voor een specifieke topwijn. Ook deze melding ontvangt u logischerwijs alleen maar wanneer u toestemming heeft gegeven dat wij u een bericht kunnen sturen.

Wat wij nooit doen is ongebreideld dagelijkse aanbieding en nieuwsbrieven versturen en u overladen met berichten. Wij Spammen onze klanten niet. In principe versturen wij eens per week een Nieuwsbrief en ontvangen de App gebruikers eens per week een bericht met een specifieke aanbieding. 

Klik hier om als eerste informatie te ontvangen over Proeverijen, Masterclasses en Promoties

Inschrijven is heel eenvoudig en op de homepage vindt u onderaan op de pagina de mogelijkheid om u in te schrijven en natuurlijk kunt u bij ons ook weer met 1 druk op de knop uitschrijven mocht u de informatie en aanbiedingen niet relevant vinden. Klik hier om u in te schrijven