Ik heb een coupon of kortingscode gekregen van jullie. Hoe werkt dit?

Wij hebben regelmatig acties waarmee een korting over assortiment of type wijn wordt vergeven. Kortings-coupons zijn alleen maar geldig gedurende de periode die staat vermeld bij de specifieke actie. De betreffende coupon-code kunt u ingeven in de Winkelwagen en als u dan drukt op de knop: Code Invoeren dan wordt de betreffende korting direct verrekend. Ook in de afrekenpagina (onderaan de samenvatting van alle prijzen) kunt u nog de kortingscode ingeven.

Verder wel belangrijk te vermelden dat er geen "EN-EN Kortingscodes zijn" Anders gesteld er kan altijd maar 1 kortingscode worden gehanteerd en er kunnen niet twee kortingscodes worden gebruikt op één order. Als er al een staffelkorting geldt voor een wijn dan berekent het systeem de goedkoopste van de twee (dus of de staffelkorting of de kortingscode over de prijs per fles). 

BELANGRIJK: kortingsbonnen/coupons kunnen alleen worden ingewisseld indien u een account heeft bij Grandcruwijnen want de korting-coupons kunnen niet worden gekoppeld aan een gast-bestellling. Daarnaast werken de kortingen niet op alle producten zoals we ook melden. Uitzonderingen zijn o.a. producten die al in de aanbieding zijn, indien er al een andere koerting of kortingscode is gebruikt en bij een aantal zeer schaarse producten.