Beloven jullie dat mijn pakket altijd de volgende dag in huis is ?

Wij kunnen niet beloven dat u uw pakket de volgende dag in huis heeft. We willen hier eerlijk en transparant in zijn en met de huidige groei in Online-bestellingen kan niemand dat. Wel doen wij ons uiterste best dit te realiseren en de afgelopen jaren is de gemiddelde leverbetrouwbaarheid in Nederland en het vlaamse gedeelte van Belgie ruim boven de 95%.

Wij beloven wel dat wij uw bestelling vermits voor 16:00 uur gedaan op werkdagen nog dezelfde dag wordt aangeboden aan de door u gekozen bezorgdienst. Wij kunnen deze belofte doen omdat wij alleen maar aanbieden wat wij daadwerkelijk hebben. 

In ruim 95% van de gevallen betekent dat een bestelling gedaan op werkdagen voor 16:00 uur u uw bestelling de volgende dag in huis heeft maar zeker rond de drukke periodes (kerst, pasen, black friday, etc) kunnen de bezorgdiensten het aanbod gewoonweg niet aan en kan er vertraging optreden dus is ons advies altijd om wat extra ruimte in te bouwen want vooral rond die dagen weet u ook tijdig dat deze eraan komen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen, wilt u geen risico lopen, om het bij ons op te halen.  U kunt hier voor kiezen tijdens het afrekenen en wij zetten dit dan voor u klaar. We zitten bijna langs de snelweg dus het is zeer eenvoudig aan te rijden.

De Track & Trace van uw zending geeft de actuele status weer van uw bestelling en wij zien dezelfde informatie die u ziet. Hoe graag we ook willen maar kunnen helaas geen enkele invloed uitoefenen op vertragingen en hiervoor kunt u dan ook het best contact opnemen met de klantenservice van DPD of PostNL.