Filteren

Western Cape

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 132

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De zonsopgang in het Zuid-Afrikaanse wijnland is misschien wel een van de mooiste locaties op aarde. Met zijn rood getinte bergen en glooiende wijngaarden, kustgebieden die twee oceanen begroeten en ruige kliffen, heeft de Westkaap - de belangrijkste wijnprovincie van Zuid-Afrika, die alle beste wijngebieden van het land omvat - enkele van 's werelds oudste bodems, een gunstig mediterraan klimaat en verkoelende winden.

Stellenbosch is de meest bekende West-Kaap-appellatie in het Zuid-Afrikaanse "Wine of Origin" - systeem, hoewel Swartland, Elgin en Constantia ook kritische successen hebben behaald. Chenin Blanc is de kenmerkende druif van de Kaap, maar blends in Bordeaux- en Rhône-stijl, evenals de "Cape Blend" (ongeveer 30% Pinotage gemengd met Bordeaux-variëteiten), behoren tot de best scorende bottelingen.

De West-Kaap is een van de negen provincies van Zuid-Afrika. Met 129.462 km² is het de vierde provincie en met een in 2018 geschat inwonertal van 6,6 miljoen inwoners is het de derde provincie. Twee derde van de bevolking woont in en rond de hoofdstad Kaapstad.

Western Cape

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!