Filteren

Bobal

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Bobal is een blauwe druif die afkomstig is uit Spanje en daar onder andere verbouwd wordt in de buurt van de dorpen Utiel en Requena in de provincie Valencia. De druif heeft een harde schil, licht van kleur, heeft een mooie zuurgraad en is vol van kleur. Naast rode wijn is de Bobal druif ook zeer geschikt voor de productie van rosé. Deze druivensoort rijpt laat en kan goed tegen vorst. De plant is erg sterk en goed bestand tegen kort snoeien. De plant geeft grote druiventrossen waarbij de druiven, die middelgroot zijn, dicht op elkaar groeien. De beste Bobal wijnen zijn diep van kleur en hebben een zachte afdronk. Met name wanneer de Bobal druif wordt verbouwd op grotere hoogte kunnen er mooie wijnen van worden gemaakt. Dominio de la Vega is fameus om zijn Bobal wijnen en wordt gezien als de specialist in deze druivensoort.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!