Filteren

Lokoya

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Lokoya, opgericht in 1995, is een verzameling van vier verschillende Cabernet Sauvignons van vier van de meest gevierde bergbenamingen van Napa Valley: Mount Veeder, Howell Mountain, Spring Mountain en Diamond Mountain. Deze wijnen in beperkte productie zijn 100% Cabernet Sauvignon, gefermenteerd met inheemse gist en ongezuiverd en ongefilterd gebotteld, wat resulteert in de puurste expressie van het terroir. Alle wijngaardlocaties kunnen schitteren met het klimaat, de bodem en het zonlicht dat allemaal volledig tot uiting komt in het glas.

Gezien de hoge ligging, vragen de wijngaarden constante aandacht. Het diepgaande begrip van het wijngaardtraject in elke vintage komt van de jarenlange expertise van wijnmaker Christopher Carpenter. Ingrijpen wordt tot een minimum beperkt, zowel in de wijngaard als in de kelder, waardoor het fruit zich zo natuurlijk en welsprekend mogelijk kan uitdrukken. Ze noemen dit bij Lokoya dan ook MOUNTAIN WINEMAKING.

Alle wijnen hebben de hoogst mogelijke beoordelingen van de internationale wijn-ciritici zoals Parker, Wine Spectator en Suckling en begeven ziich allemaal in de 95-100 regio. De wijnen horen thuis in het rijtje met Harlan en Bond.

Wijnen uit de bergachtige hellingen van Napa Valley hebben tijd nodig om zich te ontwikkelen en hun volledige potentieel te tonen. De intense tanninestructuur en smaakconcentratie van Lokoya Cabernet Sauvignon zorgen voor het optimale profiel voor veroudering. Dit zijn wijnen die bedoeld zijn om 30 jaar of langer te liggen en te rijpen.

 

Lokoya

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!