Filteren

Coonawarra

Coonawarra is fameus voor de beste Cabernet Sauvignon van Australië. Verrassend genoeg is Coonawarra zelfs koeler dan Bordeaux, en de wijnen vertonen een enorme structuur met stevige tannines en een verleidelijke eucalyptus noot. Met zijnmediterraan klimaat, beroemde terra rossa bodems op een kalkstenen basis en diepgewortelde grondwaterspiegel, biedt Coonawarra bijna ideale groeiomstandigheden voor wijndruiven. Terra Rossa, genoemd naar zijn rode kleur veroorzaakt door ijzeroxide, zorgt voor een uitstekende drainage en wordt algemeen beschouwd als een cruciaal onderdeel van Coonawarra's succes als wijnproducerend gebied. Het is koeler dan welke andere regio in Zuid-Australië dan ook, en vorstbescherming is eigenlijk een punt van zorg. De rode en inmiddels ook witte (chardonnay) druiven zijn zeer geliefd en hebben vaak een uitmuntend prijs/kwaliteit verhouding.

Coonawarra

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!