Filteren

Bruno Colin

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Bruno Colin is een bekende wijnproducent in de Bourgogne in de Côte de Beaune (Frankrijk). Bruno Colin komt uit een lange lijn van wijnmakers en staat bekend om het produceren van hoogwaardige Bourgondische wijnen, met name Chardonnay en Pinot Noir.

Productie van Bruno Colin

De familie Colin heeft een geschiedenis van wijnmaken die meerdere generaties teruggaat. Bruno Colin zet deze traditie voort en heeft zijn eigen reputatie als ervaren wijnmaker ontwikkeld. Dit gebied staat bekend om de productie van uitzonderlijke witte wijnen, voornamelijk van Chardonnay. Het landgoed van Bruno Colin omvat wijngaarden in enkele van de meest prestigieuze appellaties van de Bourgogne, waaronder Chassagne-Montrachet, Puligny-Montrachet en Saint-Aubin. De wijnen van Bruno Colin staan hoog aangeschreven vanwege hun elegantie, finesse en balans. De filosofie van het wijnmaken in de Bourgogne is altijd geworteld geweest in het concept van 'terroir'. Wijnmakers uit de Bourgogne, waaronder Bruno Colin, richten zich op het tot uitdrukking brengen van het terroir van hun specifieke wijngaarden in hun wijnen. Veel Bourgondische producenten, zoals Bruno Colin, komen uit families met diepe wijntradities. Deze familiebedrijven zijn van generatie op generatie doorgegeven en elke generatie bouwt vaak voort op de kennis en ervaring van degenen die eraan voorafgingen.

 

Bruno Colin

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!