Filteren

Mc Laren Vale

McLaren Vale ligt op ongeveer 15 kilometer ten zuiden van de stad Adelaide en heeft een breedte van circa 15 kilometer. McLaren Vale heeft een mediterraan klimaat. In de zomer is het er droog en warm, de herfst is kalm en in de winter valt er regen. De lente is er fris. De McLaren Vale wordt gekenmerkt door een aanzienlijk meso-klimatologische variatie, als gevolg van verschillende blootstelling aan koude invloeden van de nabijgelegen oceaan. Er zijn ook opmerkelijke veranderingen qua hoogte in de McLaren Vale. De neerslag in de zomer is laag waardoor irrigatie wordt beschouwd als essentieel voor jonge wijnstokken. De locatie selectie en verscheidenheid zijn van groot belang. In de McLaren Vale is een breed scala aan bodemtypes, ook al overheersen rood-bruine leemachtig zand. De andere gangbare bodemtypes zijn: grijs-bruin leemachtig zand met gele klei ondergronden en een meer zandachtige versie van dit, tenslotten is er nog zwart-rode brokkelige leem.

Mc Laren Vale

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!