Filteren

Anjou

Cabernet Franc, voornamelijk gebruikt als blend in Bordeaux-wijnen is de specialiteit in de Anjou-Villages-aanduiding in de Loire-vallei. Cabernet Sauvignon is is een goede tweede. Anjou-Villages kunnen worden geproduceerd in een vrij groot gebied van de Midden-Loire dat de districten Coteaux-du-Layon, Anjou Coteaux-de-la-Loire en Savennières beslaat. Hier biedt het terroir van leisteenbodems, wijngaarden op heuvels en het gematigde maritieme klimaat van de regio rond de stad Angers een perfecte omgeving voor deze twee variëteiten om te combineren tot diep intense, volle en hartige rode wijnen.

Anjou-Villages Brissac is een aparte aanduiding binnen de Coteaux de l'Aubance. Hun wijnen zijn gemaakt van dezelfde variëteiten en worden bijzonder gewaardeerd.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!