Een moment geduld a.u.b...


{{var product.name}}
is toegevoegd aan uw winkelwagen

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen

Telefonisch bestellen mogelijk. Bel: +31 78 6450615. Ook bereikbaar via WhatsApp: (0)6 108 34396. Openings- en bezorgtijden klik hier

Exclusieve Spaanse wijn

 

Proef een exclusieve Spaanse wijn en bestel deze bij GrandCruWijnen!

Aangeplant in de valleien van Rioja of Galicië en gerijpt in de Spaanse zon, haal een stukje Spanje in huis met een exclusieve Spaanse wijn van GrandCruWijnen!

Klik hier voor meer exclusieve Spaanse wijnen!

De olijven gedijen er goed, de tapas smaken er heerlijk en de wijn vloeit er rijkelijk: in Spanje is het goed toeven. Haal nu een stukje Spanje in huis door te kiezen voor een exclusieve Spaanse wijn van GrandCruWijnen. Enkele van onze wijnen zijn afkomstig van de meest prestigieuze wijnhuizen die men op het Iberisch Schiereiland kan vinden en u kunt daarbij, om maar enkele voorbeelden te noemen, kiezen uit wijnen met een lang bewaarpotentieel, een wijn die is gemaakt van zeer oude wijnstokken of een in Nederlands schaars verkrijgbare wijn uit het minder bekende Oost-Spaanse Jumilla-wijnbouwgebied. Waarvoor u ook kiest, een exclusieve Spaanse wijn uit het assortiment van GrandCruWijnen zal u weten te verrassen, zowel qua smaak, geur, boeket en afdronk!

De Italiaan Galileo Galilei sprak ooit de wijze woorden: “Wijn is water gevuld met zon”. En waar kunnen wijndruiven dan ook beter gedijen dan in het zonnige Spanje? Of het nu tempranillo-, garnacha-, airén- of macabeo-druiven betreft, om slechts enkele inheemse druifsoorten te noemen, of de vraag of deze druifsoorten nu in de noordelijke zon rijpen die de vruchtbare oevers van de Ebro in La Rioja verwarmt of juist geoogst worden door enkele Zuid-Spaanse families ‒ eigenaars van eeuwenoude bodegas die ietwat verscholen liggen tussen de zonnige, hete en stoffige heuvels van Andalusië; de smaak is altijd uit de kunst. Spanje is een wijnland waarvan de geschiedenis van de wijnbouw teruggaat tot ver voor de tijd van de Romeinen. In dit land worden dan ook enkele bijzondere wijnen geproduceerd en bij GrandCruWijnen vindt u precies die exclusieve Spaanse wijn waarnaar u op zoek bent.

Van bekende, maar bijzondere rioja-wijnen tot de minder bekende jumilla-wijnen, in het assortiment van GrandCruWijnen vindt u altijd een breed aanbod aan exclusieve Spaanse wijnen. Bestel een exclusieve Spaanse wijn die een ereplek verdient in uw wijnrek of die het perfecte cadeau vormt: bij GrandCruWijnen proeft u Spanje op zijn best!

Laatste recensies

niet te koud drinken om de smaken tot hun recht te laten komen.

- Maarten
Bekijk meer recensies