Shop By
Raineri Olio

Raineri Olio

Het verhaal van Raineri Olio begon in 1910 in Imperia (Ligurië). Leonardo Raineri droomde ervan om een kleine winkel te openen om het grote erfgoed van het Ligurische land, olijven, te versterken.
Een droom die al generaties lang wordt doorgegeven: het is Leonardo's zoon, dr. Antonio die de touwtjes in handen neemt en het verder ontwikkelt, dankzij nieuwe en vaardige technieken voor het verwerken en produceren van Extra vergine -olie. Dankzij de inzet van dr. Antonio, dankzij zijn kennis en zijn band met het Ligurische grondgebied, werd Imperia al snel een belangrijke pool in de productie van extra vierge olijfolie van hoge kwaliteit.
Halverwege de jaren tachtig ging Raineri's droom over in handen van de familie Rinaldi die, samen met een groep partners die een passie voor eetcultuur deelden, zichzelf tot doel stelden om het geweldige werk voort te zetten.

Onder leiding van Pierluigi Rinaldi blijft het bedrijf uitbreiden: in 1999 opent Raineri een nieuwe fabriek in Passo di Sarola, vlakbij de oude en glorieuze oliemolen Acquarone, en twee jaar later verhuist het naar het Ligurische achterland. In 2010 kwam de Raineri Agricultural Company tot leven, een referentiepunt in de productie van extra vierge olijfolie van hoge kwaliteit: een realiteit die alle belangrijkste fasen van het productieproces van EVO-olie integreert, van de teelt van olijven tot de oogst, verwerking en bewaring.

Vandaag de dag is Raineri een uitstekend, duurzaam bedrijf dat in staat is om traditie en innovatie te combinerenmet authentieke en zeer fraaie producten.

As an importer of many distinguished wineries, we also have the luxury of having other products produced at the vineyards piggybacked with our wine transport. These products include honey, olive oil, cheese, coffee and other delicacies. These great products are available to the Netherlands through us. So if you are looking for a unique top quality of non-mass produced delicacies, then these products are definitely for you!

Order the best delicacies online — Grandcruwijnen.nl

Whether you are looking for cheese, iberico ham, nuts, coffee or pasta, you can find it all at Grandcruwijnen.nl with quality guarantee.