Ontdek de Luxe van Icoonwijnen bij Grandcruwijnen

2016 Remirez de Ganuza Olagar Gran Reserva Blanco
98.95 81.78
97+ Peter Parker
1986 Marques de Murrieta Castillo Ygay Gran Reserva Blanco
1,050.00 867.77
97+ Peter Parker
2012 Marques de Murrieta Castillo Ygay Gran Reserva Especial
289.95 239.63
97+ Peter Parker
2020 Gaja Barbaresco
285.00 235.54
1983 Biondi Santi Brunello di Montalcino Riserva
1,600.00 1,322.31
97+ Peter Parker
2021 Aalto PS
128.95 106.57
2014 Champagne Bollinger La Grande Année Brut
184.95 152.85
2018 Liber Pater Denarius
675.00 557.85

Alle bekende wijnlanden in zowel de Oude- als Nieuwe wereld kennen iconische wijnhuizen. Deze exclusieve en luxueuze wijnen vormen het neusje van de zalm in de wijnwereld. Bij Grandcruwijnen hebben we 1 van de grootste collecties van deze prestigieuze wijnen, zorgvuldig geselecteerd voor de echte liefhebber.

Wat zijn Icoonwijnen?

Icoonwijnen, ook wel bekend als icon wines of cult wines, zijn wijnen van uitzonderlijke kwaliteit die wereldwijd erkend en begeerd worden. Deze wijnen komen vaak van gerenommeerde wijnhuizen met een lange geschiedenis en een onberispelijke reputatie. Ze worden gemaakt van de beste druiven, afkomstig van uitstekende wijnvelden, en hebben vaak een beperkte productie. Dit alles draagt bij aan hun exclusiviteit.

Deze wijnen staan niet alleen bekend om hun uitzonderlijke smaak en aroma’s, maar ook om hun vermogen om prachtig te verouderen, waardoor ze na verloop van tijd nog beter worden. Ze zijn vaak een uitstekende investering, omdat hun waarde in de loop der tijd kan stijgen.

Exclusieve Icoonwijnen bij Grandcruwijnen

Bij Grandcruwijnen zijn we trots om een indrukwekkend assortiment aan icoonwijnen aan te bieden. Ons team van experts heeft deze wijnen zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwaliteit, reputatie en zeldzaamheid. Hier vindt u wijnen van beroemde wijnhuizen uit de hele wereld, van de Bordeaux in Frankrijk tot de Napa Valley in Californië. 

Het aanbod van icoon wijnen is vaak schaars en kunnen vaak maar een beperkte allocatie bemachtigen en aanbieden. Een gedeelte van de icoon-wijnen verlopen via de En-Primeur verkoop en als u ook graag op de hoogte wilt worden gehouden (vaak ruim voordat de wijnen beschikbaar komen en ook vaak tegen zeer aantrekkelijk en-primeur prijzen) meldt u dan aan om lid te worden van de besloten Grandcruwijnen Special Client group waarin we deze iconische wijnen vroegtijdig bekend maken. Meer informatie over informatie over de prestigieuze wijnen en over over En Primeur kopen vindt u hie

Château Petrus: Een Pinnacle van Pomerol

Château Petrus is een waar meesterwerk van de Pomerol-regio. Zijn zeldzaamheid en begeerde status maken het tot een waar icoon onder de wijnen. Met een complexe en diepe smaak, gedragen door merlot en cabernet franc druiven, is Château Petrus een absolute must-try voor degenen die de ultieme wijnervaring zoeken.

Masseto: Een Italiaans Juweel van Merlot

Masseto is een schitterend Italiaans meesterwerk gemaakt van 100% merlot druiven. Deze wijn, voortgebracht uit de beroemde wijngaarden van Tenuta dell'Ornellaia, toont de onmiskenbare stempel van kwaliteit en luxe. Met zijn ongekende diepte en zijdezachte textuur, vertegenwoordigt Masseto een zeldzame vondst in de wereld van wijn.

Château Haut Brion: Tijdloze Elegantie uit Bordeaux

Château Haut Brion, een eersteklas Bordeaux Grand Cru, is synoniem met tijdloze elegantie. Met een geschiedenis die teruggaat tot de 16e eeuw, biedt deze wijn een diepgaande ervaring die alleen kan voortkomen uit de rijke terroir van de Graves-regio.

De Legendarische Château Mouton Rothschild

Château Mouton Rothschild staat bekend als een legende in de wereld van wijn. Met een geschiedenis die teruggaat tot de 19e eeuw, heeft dit Bordeaux-huis een reputatie opgebouwd voor het produceren van wijnen van ongeëvenaarde kwaliteit en karakter. Een fles Château Mouton Rothschild is een schat voor elke serieuze wijnverzamelaar.

Bond, Opus One, en Continuum: Amerikaanse Grootheden

Bond, Opus One, en Continuum vertegenwoordigen de crème de la crème van de Amerikaanse wijnwereld. Met een toewijding aan vakmanschap en innovatie, bieden deze wijnhuizen zeldzame en exclusieve wijnen die een klasse apart zijn.

Deze zeldzame wijnen zijn niet alleen een genot voor de zintuigen, maar ook een investering in een stukje wijnhistorie. Bij Grandcruwijnen hebben we het voorrecht om enkele van deze schatten aan te bieden aan de gepassioneerde wijnliefhebbers en kenners. Ontdek deze exclusieve wijnen en voeg een vleugje ongeëvenaarde luxe toe aan je collectie.

De Wereld van Icoonwijnen Verkennen

Icoonwijnen vertegenwoordigen het beste wat de wijnwereld te bieden heeft. Deze wijnen zijn het resultaat van generaties aan kennis, passie en toewijding aan het wijnmaken. Door een icoonwijn te kiezen, duikt u in een wereld van rijkdom, complexiteit en elegantie.

Proef de Geschiedenis

Veel van deze wijnen hebben een rijke geschiedenis en zijn afkomstig van wijnhuizen die al eeuwenlang bestaan. Deze traditie en ervaring proeft u terug in elke slok.

Ontdek Zeldzame wijnen 

Door de beperkte productie en enorme vraag zijn icoonwijnen zeldzaam en exclusief. Bij Grandcruwijnen bieden we u de kans om deze zeldzame parels te ontdekken en aan uw collectie toe te voegen.

Hoe Kiest u de Perfecte Icoonwijn?

Het kiezen van een icoonwijn kan overweldigend zijn, gezien de vele opties. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en ervoor te zorgen dat u de perfecte wijn kiest die past bij uw smaak en doelen.

Persoonlijk Advies

Bij Grandcruwijnen nemen we de tijd om uw voorkeuren en wensen te begrijpen. Op basis daarvan bieden we persoonlijk advies, zodat u met vertrouwen de juiste keuze kunt maken.

Ontdek Ons Assortiment Online

Op onze website vindt u gedetailleerde beschrijvingen en achtergrondinformatie van elke icoonwijn in ons assortiment. Zo kunt u op uw gemak de verschillende opties verkennen en meer leren over deze bijzondere wijnen.

Waarom Kiezen voor Grandcruwijnen?

Bij Grandcruwijnen zijn we gepassioneerd door kwaliteitswijnen en streven we ernaar om onze klanten de beste ervaring te bieden. Onze collectie icoonwijnen is met zorg samengesteld en we zijn toegewijd aan uitmuntende klantenservice.

Deze wijnen liggen constant geconditioneerd. Wist u als u kiest voor afhalen dat u dan een fraaie korting krijgt die zeker op dit soort wijnen behoorlijk aantikt. U ziet uw korting als u kiest voor Afhalen in de Afreken-pagina. We zitten bijna naast de Rijksweg met volop parkeergelegenheid. Klik hier voor ons adres. 

Verwen uzelf of iemand anders met een fles uit onze exclusieve collectie icoonwijnen en ervaar de luxe van de allerbeste wijnen. Welkom bij Grandcruwijnen, waar de wereld van icoonwijnen voor u opengaat.