Sommy
Your personal sommelier from Grandcruwijnen
Unlock Your Personal Wine Journey
Log in to your account to save your Sommy history and receive personalized wine recommendations tailored just for you.
How would you like to compose your meal?
Step by Step
Select ingredients using a guided approach
Text Description
Describe your meal in your own words
Recipe URL
Enter a URL to an online recipe
Uw voorkeuren
Alle prijsklassen
Geselecteerd:
Alle wijnsoorten
Geselecteerd:
Zowel mousserend als niet-mousserend
Alle landen
Geselecteerd:
Alle smaakprofielen
Geselecteerd:
Uw voorkeuren
Alle prijsklassen
Geselecteerd:
Alle wijnsoorten
Geselecteerd:
Zowel mousserend als niet-mousserend
Alle landen
Geselecteerd:
Alle smaakprofielen
Geselecteerd:
Selecteer uw hoofdingrediënt
Hoe wordt het bereid?
Welke bijgerechten?
Select one or more options
Selecteer uw saus
Extra smaken of ingrediënten?
Select one or more options
Uw voorkeuren
Alle prijsklassen
Geselecteerd:
Alle wijnsoorten
Geselecteerd:
Zowel mousserend als niet-mousserend
Alle landen
Geselecteerd:
Alle smaakprofielen
Geselecteerd:
Uw wijn aanbevelingen
Er zijn geen wijn aanbevelingen gevonden voor uw selectie.
Recent samengestelde combinaties
Bekijk wat anderen recent hebben samengesteld
Gestoomde Mosselen
Hoofdingrediënt: Schaaldieren
Bereidingswijze: Gestoomd
14 uur geleden
Gestoomde Schaaldieren met Groenten in Wijnsaus en Kruiden
Hoofdingrediënt: Schaaldieren
Bereidingswijze: Gestoomd
14 uur geleden
Sous-vide kalfsfilet met gegrilde paprika en aardappel cannelloni in paprikaschuim, geserveerd met ui crunch en tuinkruiden
Hoofdingrediënt: kalfsfilet
Bereidingswijze: sous-vide en kort grillen
20 uur geleden
Sous-vide kalfsfilet met paprikaschuim, aardappel cannelloni en groenten
Hoofdingrediënt: kalfsfilet
Bereidingswijze: sous-vide en kort grillen
20 uur geleden
Gegrilde Rundvlees Biefstuk met Aardappelen en Tomatensaus met Kruiden en Specerijen
Hoofdingrediënt: Rundvlees
Bereidingswijze: Gegrild
20 uur geleden
Sous-vide kalfsfilet met gegrilde aardappel cannelloni, ui crunch en paprikaschuim met tuinbonen en morieljes
Hoofdingrediënt: kalfsfilet
Bereidingswijze: sous-vide en daarna grillen
20 uur geleden