Blijf op de hoogte van En Primeur en Prestigieuze wijnen bij Grandcruwijnen

Grandcruwijnen biedt een unieke service om u als eerste te informeren over exclusieve En Primeur en prestigieuze wijnen. Gezien de beperkte beschikbaarheid van deze wijnen en de snelle beslissingsperiode, communiceren wij deze kansen via een privacy-vriendelijke En-Primeur Whatsapp verzendlijst.

Hoe werkt het?

  1. Aanmelden: U kunt zich hier aanmelden voor de en-primeur verzendlijst.

  2. WhatsApp Bericht: Na aanmelding ontvangt u van ons een bericht via WhatsApp (vanuit 0653179802) voor een eenmalige bevestiging van uw deelname. Uw privacy en beveiliging staan voorop; een reactie met uw akkoord is vereist.

  3. Exclusieve Aanbiedingen: Zodra er een aanbod is, informeren wij u direct via WhatsApp & e-mail over beschikbaarheid, prijzen en ratings van de iconische wijnen. Reageren is noodzakelijk binnen de dag om van de speciale en-primeur prijzen te kunnen profiteren.

  4. Bestellen: Bij interesse reageert u via WhatsApp of via de e-mail. Na bevestiging van uw allocatie door Place du Bordeaux ontvangt u van ons een orderbevestiging en factuur. Deze dient binnen 10 dagen betaald te worden. Belangrijk: het principe van "First come, First Serve" is van toepassing.

  5. Betaling en Levering: Prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten, maar inclusief accijns en af te halen op onze locatie in Dordrecht. Zodra uw bestelling in ons magazijn arriveert, informeren wij u per e-mail. U kunt kiezen voor ophalen of verzending in originele verpakking tegen kostprijs. Als service bieden wij gratis geconditioneerde opslag aan voor uw wijnen, totdat u besluit ze op te halen of te laten versturen.

  6. Interesse Monitoring: Indien er langere periode geen gebruik wordt gemaakt van het en-primeur aanbod, zullen we u uit de En primeur App en Mailinglijst verwijderen. Uiteraard kunt u ook zelf aangeven wanneer u uit de lijst gehaald wilt worden.

Dit proces zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de meest exclusieve wijnkansen, met alle nodige informatie en de snelheid die het en-primeur proces vereist. Ontdek de wereld van prestigieuze wijnen met Grandcruwijnen.