Shop By

Vruchtensap

De vruchtensappen en dan vooral de druiven-sappen van de duitse firma Van Nahmen zijn een uitstekend (en ons inziens beter) alternatief voor alcholvrije dranken of te gebruiken als licht alcoholische (low alcohol) cocktail - Schenken in een mooi wijnglas, eventueel met bruisend bronwater of mousserende wijnen zoals Champagne, Cava of Prosecco (verhouding 1:1).

Het familiebedrijf Privatkelterei Van Nahmen kent z’n oorsprong in 1917, toen overgrootvader Wilhelm van Nahmen het bedrijf startte met de productie van appelstroop. Sinds de jaren ‘30 is men zich gaan specialiseren in vruchtensappen en wij voeren ook een uitgebreide range gastronomisch hoogstaande alcoholvrije vruchtensappen, Frucht-Secco’s en Sparkling Juicy Tea van de Chateau Petrus onder de Vruchtensappen.We praten hier trouwens niet over zo maar vruchtensappen maar over de Grandcru onder de vruchtensappen. Niet verbazingwekkend dat u deze producten ook terug kunt vinden in de high end Horeca en zelfs in  2 en 3* restaurants zoals o.a. de Librije. Het handgeplukte fruit komt rechtstreeks uit de boomgaarden en wordt door Van Nahmen zelf geperst en verwerkt, zonder extra toevoegingen. Alleen het gaafste fruit komt in aanmerking. Van de boeren wordt verwacht dat ze het fruit zo lang mogelijk aan de boom laten hangen. Volgens eigenaar Peter Van Nahmen draagt deze slowfood-gedachte bij aan de kwaliteit van het sap. ''Laat de boom uitmaken wanneer het fruit het rijpst is. Pas als de boom het fruit bijna loslaat en laat vallen, is het tijd om te oogsten. Op dat moment is het fruit vol van smaak en aroma. En dat proef je terug in het sap.

 

As an importer of many distinguished wineries, we also have the luxury of having other products produced at the vineyards piggybacked with our wine transport. These products include honey, olive oil, cheese, coffee and other delicacies. These great products are available to the Netherlands through us. So if you are looking for a unique top quality of non-mass produced delicacies, then these products are definitely for you!

Order the best delicacies online — Grandcruwijnen.nl

Whether you are looking for cheese, iberico ham, nuts, coffee or pasta, you can find it all at Grandcruwijnen.nl with quality guarantee.