Marques de Murrieta Luxe Katoenen Draagtas met 2 flessen Reserva Finca Ygay

Van 13,95 11,53

Tot 65,85 54,42

* Verplichte velden

13,95 11,53

Samenvatting

  Deze fraaie luxe katoenen draagtas is in de kleuren van het fameuze oudste Rioja huis Marques de Murrieta  met natuurlijke het unieke logo. Deze tas is uitermate geschikt voor de wijnen van dit fantastische wijnhuis maar deze katoenen Tote oftewel draagtas ook een hele mooie strandtas of tas voor het dagelijkse gebruik dus multifunctioneel. De tas bevat een inzet met daarin  2 flessen van de Marques de Murrieta Reserva Finca Ygay.

  Ontdek meer over de inhoud Ontdek meer over deze wijn

  Deze fraaie luxe katoenen draagtas is in de kleuren van het fameuze oudste Rioja huis Marques de Murrieta  met natuurlijke het unieke logo. Deze tas is uitermate geschikt voor de wijnen van dit fantastische wijnhuis maar deze katoenen Tote oftewel draagtas ook een hele mooie strandtas of tas voor het dagelijkse gebruik dus multifunctioneel. De tas bevat een inzet met daarin  2 flessen van de Marques de Murrieta Reserva Finca Ygay. Natuurlijk kan de inzet uit de tas ook worden verwijderd en dan door de drukkers los te maken wordt deze fraaie draagtas plots een fraaie strandtas of zeer ruime draagtas. Een tas waarmee u graag gezien wilt worden van een zeer exclusief wijnhuis.

  Deze fraaie draagtas met de twee flessen Marques de Murrieta Reserva Finca Ygay is natuurlijk een geweldig en exclusief geschenk. Geweldig om te geven of om te krijgen. Wilt u deze draagtas voorzien van een andere wijn dan deze Marques de Murrieta Reserva Finca Ygay contacteer dan onze Klantenserice en kunnen we gezamelijk een mooie samenstelling maken. U kunt desgewenst deze draagtas en de door u zelf gekozen wijnen ook los bestellen.

  WEETJE: Als u klikt op Inhoud vindt u meer informatie over deze fraaie samenstelling. De wijn ligt in ons geconditioneerde Wine Warehouse en als u de wijn komt afhalen ontvangt u vaak ook nog een mooie korting. U ziet de korting als u kiest voor afhalen in de Afrekenpagina. We zitten bijna naast de Rijksweg met volop parkeergelegenheid. Klik hier voor adres.

   

  Vineyard for Marques de Murrieta Luxe Katoenen Draagtas met 2 flessen Reserva Finca Ygay
  Naam Regio Prijs
  Marques de Murrieta Luxe Katoenen Draagtas 13.95
  2019 Marques de Murrieta Reserva Finca Ygay Rioja 25.95
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Marques de Murrieta Luxe Katoenen Draagtas met 2 flessen Reserva Finca Ygay
  Uw waardering

  Grandcruwijnen

  Welke gerechten passen perfect bij deze wijn?

  Onze online smart sommelier helpt je!

  Laatste review

  22.05.2024

  2021 Domaine du Petit Clocher Cuveé les Perrières Côteaux du Layon

  "Volle body met zoveel leven en diepte door de zuren. Prachtig en onverge..." Claudia

  Bekijk product recensie