Bezig met laden... 452 view(s)

WINE SPECTATOR - Top 10 Best Values of 2022

Trots en verheugd zijn we als Importeur van Marques de Murrieta dat de 2018 Murrieta Ygay Reserva op plaats 4 is gekomen in de Top 10 van Top Values 2022 volgens Wine Spectator.  

De wijnwereld is te groot om door één persoon al zijn geheimen te kennen, vooral als het gaat om het opsporen van de beste koopjes. Dus schakelden Ze BIJ WineSpectator voor het tweede jaar op rij het redactieteam van Wine Spectator in om de topwaarden van de afgelopen 12 maanden te selecteren. Dit is een uitbreiding van onze reguliere berichtgeving over waarden in het tijdschrift en op WineSpectator.com, waarbij we de aandacht vestigen op heerlijke, betaalbare bottelingen die te veel leveren op het gebied van kwaliteit voor de prijs.

Wijnen die gemakkelijk in uw portemonnee passen, bieden een ideaal startpunt voor een regio of variëteit, waardoor u de kans krijgt om te ontdekken zonder de bank te verslaan. De sensatie van iets nieuws proberen is een van de vele geneugten van wijn, en nu de kwaliteit over de hele wereld is gestegen, is het gemakkelijker dan ooit om een ​​wijn te vinden waar je van houdt. Dit betekent dat goed geprijsde wijnen van Californië tot Italië tot Argentinië enkele van de speciale kwaliteiten bieden die hun duurdere tegenhangers onderscheiden.

Deze lijst van de Top 10 Waarden van 2022 wordt afgetopt door onze keuze voor Wijnwaarde van het Jaar. Alle wijnen op deze lijst scoorden 90 punten of hoger op de 100-puntsschaal van Wine Spectator, kosten €40 of minder en werden in voldoende hoeveelheden gemaakt om overal verkrijgbaar te zijn. We hopen dat je een nieuwe alledaagse favoriet op deze lijst vindt of een nieuwe ontdekkingsreis begint.

 A lighted winery building at night at Bodegas Marqués de Murrieta
Marqués de Murrieta's embrace of modern winemaking techniques helps its value reserva bottling stand out from the crowd.

4. BODEGAS MARQUÉS DE MURRIETA

Rioja Finca Ygay Reserva 2018 
91 points| $32 | Spain

Marqués de Murrieta owner Vicente Dalmau Cebrián-Sagarriga has spent nearly three decades walking a fine line between respecting tradition at this venerated Rioja estate and positioning its bottlings for success in the modern world of wine. 2018 was the first harvest vinified in a new winemaking facility that offers more space and employs state-of-the-art technology, allowing for greater precision. The vintage puts an emphasis on the fruit sourced wholly from the 740-acre Ygay estate and brings Cebrián-Sagarriga even closer to his goal for the winery: “Elegance, freshness, complexity—this is Murrieta today.” This philosophy also applies to the extended aging requirements of the reserva category, with the 2018 seeing 21 months in American barriques, versus the 60 to 70 months common 20 years ago, and the eschewal of old oak for new during the initial six to seven months. 14,000 cases imported.—Alison Napjus