Bezig met laden... 257 view(s)

Waar vindt u onze aanbiedingen

Wij communiceren op verschillende manieren aanbiedingen. Kortingscodes en speciale aanbiedingen van schaarse wijnen comminiceren wij altijd alllereerst naar onze vaste klanten via de Nieuwsbrief en via onze App dus advies is zeker om u te abonneren op de nieuwsbrief en de App te installeren. De informatie gaat allereerst naar deze groep klanten.

Wij steken veel energie zoals ook op onze website in het geven van conten/inhoud dus verwacht van ons geen blabla verhaal rondom de best wine of the world, de super Mario of de 100/100 punten wijnen van een of andere onbekende grootheid maar goede recente info over wijn, hoe het wordt gemaakt, achtergrond over wijnhuis en de meningen van de bekende wijn-beoordelaars als Parker en Suckling due u gratis integraal kunt inzien.

HOE COMMUNICEREN WIJ DE AANBIEDINGEN

1. De week-aanbieding - iedere week hebben we een week lang een wijn of wijnhuis in de aanbieding. Deze vindt u ook altijd terug in de hoofdbanner op onze homepage (op Website en App)

2. Al onze aanbiedings-wijnen. Deze kunt vinden op de website - klik hier voor een overzicht

3. Speciale aanbiedingen die we alleen communiceren via onze nieuwsbrief en met een bericht naar onze App gebruikers. Via onze nieuwsbrief en App communiceren we: 

- kortings-codes voor speciale acties
- en primeur korting/voorkoop
- aanbiedingen/kortingscodes voor nieuwe wijnen/wijnhuizen
- aanbiedingen/kortingscodes voor wijnen in de opruiming

En Primeur/Voorkoop. We communiceren deze eerst via onze nieuwsbrief en App en in een volgende fase op de website. De huidige Voorverkoop/En Primeur vindt u hier