Filteren

New Chapter

Markus Huber en Lenz Moser zijn verenigd in hun doel om Gruener Veltliner naar de wereld te brengen als de meest vooraanstaande en ambassadeursdruivensoort van Oostenrijk. Beide partners hebben geleerd dat je moet vechten voor de regio, voor de categorie, naast werken voor je eigen bedrijf. Ze weten dat er altijd een hogere oorzaak nodig is om succesvol te zijn.

Het doel van Markus en Lenz is nu om een ​​nieuwe Gruener Veltliner te creëren die naar de hele wijnminnende wereld gebracht moet worden (ook buiten de Duitstalige wereld ;-). Hun duidelijke doel is om deze druif te helpen en uit te bouwen tot een wereldwijde ambassadeur voor de Oostenrijkse topwijnbereiding.

Lenz & Markus hebben hun hele leven Gruener geleefd en geademd. Toen ze besloten om dit opwindende nieuwe project ( NIEUW HOOFDSTUK of te wel NEW CHAPTER) te starten, gingen ze op de missie om deze Oostenrijkse schat te verbeteren om het nog delicater te maken voor de internationale markt en deze van nature topdruif nog maar een Bourgogne stijl opvoeding te geven dus een langere rijping, een gedeelte op hout maar met behoud van de van nature pittige tonen en goede zuurgraad. 

Het familielandgoed van Markus Huber, 10e generatie, ligt in Traisental, een uur rijden ten westen van Wenen, in het hart van de Grüner-regio. Het landgoed is 100% biologisch, 60 hectare groot en voor 70% beplant met Grüner Veltliner. Markus is DE specialist en bekroond tot beste wijnmaker van het jaar in Oostenrijk. De wijn is een blend van Markus' beste wijngaarden van de Traisental regio, en het idee is om een witte wijn te creëren die kan concurreren met de beste wijnen ter wereld, in een stijl die krachtig is maar niet opulent en met een focus op elegantie.

New Chapter

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!