Filteren

Maggy Hawk

In het prachtige Anderson Valley bevindt zich Maggy Hawk - een landgoed dat zich toelegt op het creëren van wijnen die de puurheid van de druif benadrukken. Al hun wijnen hebben een diepe elegantie en een gevoel van plaats.

Wijnmaker Sarah Wuethrich benut de diversiteit van elke wijngaard, die elk in staat is om een ​​andere laag toe te voegen aan het kenmerk van de uiteindelijke wijn. Iedere wijngaard heeft zijn eigen stijl en verhaal te vertellen. Samen bieden ze een uniek perspectief op het afgelegen Anderson Valley. De percelen worden zo veel mogelijk afzonderlijk gevinifieerd, en er wordt zo min mogelijk ingegrepen in de kelders om het unieke karakter van elk perceel zo veel mogelijk te benadrukken. Sarah groeide op in Californië en werd geïnspireerd door haar vader, een 'hobby winemaker', om een opleiding in winemaking te volgen. Terwijl ze werkte bij verschillende wijngaarden in Californië, groeide haar interesse in 'koele klimaat' wijnen.

De nabijgelegen oceaan zorgt voor koelte in de vallei, waardoor de vallei regelmatig wordt gevuld met een dikke laag mist. Hier speelt de natuur de hoofdrol: kleine wijngaarden worden omringd door grote Coast Redwoods en grote rotsen. De wijngaard sites zijn vaak steil, met weinig vruchtbare, arme bodems. Maar juist in deze extreme omstandigheden voelen de druiven zich thuis. Het koele klimaat en de arme bodem zorgen voor druiven met een mooie balans tussen rijpheid, aroma's en frisheid. Wijnen uit dit gebied zijn puur en hebben een prachtige elegantie.

Maggy Hawk

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!