Monograno Felicetti Farro Penne Rigate (Nr. 169)

De specificaties zoals vermeld bij de wijn (o.a. wijnjaar) en in de titel zijn leidend en er kunnen geen rechten worden ontleend aan de afbeelding die wordt getoond. Lees meer in onze Frequenty asked questions
Regio | |
---|---|
Biologisch gecertificeerd | Nee |
Omschrijving
De Monograno Felicetti zijn pasta van de hoogste kwaliteit, gemaakt met 's werelds meest uitzonderlijke granen: Matt, Khorosan Kamut, Farro en Cappelli. De Meester Pasta-Makers transformeren vakkundig deze gewaardeerde graansoorten in kunst, vol emotie met een harmonie van geuren en smaken. Gelegen op 1000 meter waar alleen he zuiverste bergwater en de zuiverste lucht van de Dolomieten een enorm verschil maken. Puur natuur en Zuiver. Gemaakt van de top onder de granen, het beste water en de zuiverste lucht. Dit zijn de pasta's waar de top Italiaanse restaurant gebruik van maken en is onvergelijkbaar met de industrieel massa geproduceerde supermarkt soorten. De toplijn van Monograno Felicetti is de Grandcru onder Pasta en daarom voeren wij ook deze geweldige pasta-soorten.
Farro (Spelt) wordt al duizenden jaren gebruikt, sinds de oudheid van de Kelten, Egyptenaren en Etrusken. Tegenwoordig weten de bekwame pastamakers van Monograno Felicetti hoe ze er echt het beste van kunnen maken. Tijdens het koken verspreidt deze pasta een uitgesproken geur van verse hazelnoot en gegrilde aubergine. Het heeft een stevig en licht knapperig gevoel dat doet denken aan broodkorsten en een rijke pinda, kaas en noten smaak
Men gebruikt voor de Monograan Farro Penne Italiaanse Dicoccum Spelt. De meest klassieke van alle pastavormen heeft een diameter die speciaal is ontworpen om te passen bij de karakteristieke consistentie van spelt. Krachtig en stevig. De Monograno Felicetti Penne Rigate Farro heeft smalle, lange holte, de fijnste ribbels, schuine uiteinden: dit zijn de belangrijkste elementen van een vorm die op zijn best is, zelfs in combinatie met de meest ongewone ingrediënten, en die experimenten beloont met opvallende sensaties.
De Pasta van Monograan Farro (Dicoccum Spelt)
✔ Heerlijk in Farotto of mediterrane maaltijdsalade
✔ Vezelrijk, met een nootachtige smaak
✔ Biologisch en vegan
Nutritional value | 100 g | 80 g |
---|---|---|
ENERGY | 1491 KJ 352 Kcal |
1193 KJ 282 Kcal |
FAT | 2 g | 1,6 g |
OF WHICH SATURATES | 0,3 g | 0,2 g |
OF WHICH TRANS | 0 g | 0 g |
CARBOHYDRATE | 69 g | 55 g |
OF WICH SUGARS | 2 g | 2 g |
FIBERS | 5 g | 4 g |
PROTEIN | 12 g | 10 g |
SALT | 0,005 g | 0,004 g |
Specificaties
Delicatessen Type | Pasta & Risotto |
---|---|
Regio | Veneto |
Merk | Monograno Felicetti |
Biologisch gecertificeerd | Nee |
Vegan | Nee |
Netto gewicht | 500 gram |