Monograno Felicetti Matt Spaghettoni (Nr. 107) BIO
Land | Italië |
---|---|
Regio | Veneto |
Biologisch gecertificeerd | Ja |
Ten Minste Houdbaar Tot | 31 okt. 2024 |
De Monograno Felicetti zijn pasta van de hoogste kwaliteit, gemaakt met 's werelds meest uitzonderlijke granen: Matt, Khorosan Kamut, Farro en Cappelli. De Meester Pasta-Makers transformeren vakkundig deze gewaardeerde graansoorten in kunst, vol emotie met een harmonie van geuren en smaken. Gelegen op 1000 meter waar alleen he zuiverste bergwater en de zuiverste lucht van de Dolomieten een enorm verschil maken. Puur natuur en Zuiver. Gemaakt van de top onder de granen, het beste water en de zuiverste lucht. Dit zijn de pasta's waar de top Italiaanse restaurant gebruik van maken en is onvergelijkbaar met de industrieel massa geproduceerde supermarkt soorten. De toplijn van Monograno Felicetti is de Grandcru onder Pasta en daarom voeren wij ook deze geweldige pasta-soorten.
Voor de MATT serie van Monograno komt deze veerkrachtige en rijke tarwevariëteit het best tot zijn recht wanneer ze wordt gekweekt in de zonnige velden van Apulië, voordat ze wordt geperfectioneerd door oe meester-pastamakers. De Matt pasta heeft een zomers boeket van hooi, gedroogde kokos. De autentieke smaak doet denken aan brood, boter en bamboescheuten.
De Biologische Matt Spaghettoni is gemaakt van harde tarwegriesmeel en bergwater hoog uit de dolomieten. De De iets dikkere Spaghetti, Spaghettoni genoemd, is een (iets) dikkere variant van de klassieke spaghetti. Veelzijdig en geschikt om op traditionele wijze gekookt te worden of zelfs kort een frituren: ze zijn bestand tegen elke behandeling! Voor ons de perfecte pasta bij een echte Carbonare of een Pasta Napoli
Spaghetto Napoli
Ingredients for 4 people
320 g Spaghettone Felicetti Matt
200 g very well cooked rice blended to a soft cream
100 g tomato sauce
50 g grated grana padano
30 ml evo oil
Dry oregano to taste
For the topping
80 g diced buffalo mozzarella
80 g demi-dry cherry tomatoes
✔ Pasta van 100% durumtarwe
✔ Gemaakt van monograan Matt
✔ Stevig en rijk van smaak
✔ Biologisch en vegan
Nutritional values | 80 g | 100 g |
---|---|---|
Energy | 1227 kJ | 1534 kJ |
290 kcal | 362 kcal | |
Fat | 1 g | 1,3 g |
Of which saturates | 0,2 g | 0,2 g |
Of which trans | 0 g | 0 g |
Carbohydrate | 58 g | 72 g |
Of wich sugars | 2 g | 2,5 g |
Fibers | 2,4 g | 3 g |
Protein | 11 g | 14 g |
Salt | 0,004 g | 0,005 g |
Delicatessen Type | Pasta & Risotto |
---|---|
Land | Italië |
Regio | Veneto |
Merk | Monograno Felicetti |
Biologisch gecertificeerd | Ja |
Vegan | Ja |
Netto gewicht | 500 gram |
Ten Minste Houdbaar Tot | 31 okt. 2024 |
Login and Registration Form