Bezig met laden... 317 view(s)

Virtuele rondreis Zuid-Afrika - Online Proeverij met Lars Daniëls

Grandcruwijnen organiseert een virtuele wijnreis door Zuid-Afrika in samenwerking met Lars Daniëls en Wines of South Africa (WOSA). Deelname is gratis bij aanschaf van het proef-pakket.

Lars Daniëls (Magister Vini) neemt je mee op een virtuele wijntour door de diverse gebieden van Zuid-Afrika, aan de hand van mooie wijnen van diverse druivenrassen. Tijdens meerdere reizen naar de Cape Winelands heeft hij enorm veel wijnboeren ontmoet en de mooiste wijngaarden bezocht, waardoor hij uit persoonlijke ervaring kan vertellen. Bekend van Perswijn Magazine en zijn docentschap aan de Wijnacademie is hij de perfecte gids.

Datum: vrijdag 16 april 2021
Tijd: 19:30 – 20:30

De kwaliteit en diversiteit van Zuid-Afrikaanse wijn is groter dan ooit. Druiven staan steeds vaker op de plekken die het best bij ze passen. En wijnboeren, zeker ook de jongere generatie, zijn beter onderlegd dan vroeger en hebben het zelfvertrouwen om eigentijdse wijnen te maken. Maar kwaliteit en diversiteit zijn voor de Zuid-Afrikaanse wijnbouw geen doelen op zich; ze moeten op duurzame wijze, met respect voor het milieu en de werkers, bereikt worden. De Cape Winelands bestaan uit heel verschillende gebieden en je treft er een ruime keuze aan druiven aan: van authentieke chenin blanc tot de eigenzinnige en echt Zuid-Afrikaanse pinotage.

Wij nodigen u graag uit om aan te schuiven voor een selectie van mooie wijnen, begeleid door Lars voor een leerzame maar vooral gezellige avond over Zuid-Afrika. Proef, hoor de verhalen achter de wijnen en geniet. 

Klik hier voor meer informatie en voorwaarde voor deelname.