Bezig met laden... 311 view(s)

Uw kerst- en relatiegeschenken

Graag verzorgen wij uw wijn- en relatiegeschenken. Voor elke gelegenheid en in iedere prijsklasse. Mooi verpakt in een doos met strik, of in een stoere kist. Vertel ons uw wensen en wij doen u een passend voorstel. Ook voor de zakelijke markt nemen wij graag alle zorg uit handen; uw eindejaarsgeschenken worden keurig verpakt, eventueel met uw persoonlijke boodschap, en bezorgd bij uw relaties.

Wij hebben een aantal kerstpakketten samengesteld met stuk voor stuk klasse wijnen. Goede wijn hoeft niet altijd duur te zijn maar slechte wijn is altijd duur. Wij werken niet met massa/groothandel wijnen die voor een fractie worden gekocht en dan tegen een zeer hoge prijs worden verwerkt in de wijnpakketten voor kerst of uw relatie.

Bij Grandcruwijnen kan alles per fles worden besteld dus u selecteert de wijn en wij regelen de rest.

Onze pakketten zijn samengesteld met stuk voor stuk klasse wijnen. Goede wijn hoeft niet altijd duur te zijn maar slechte wijn is altijd duur. Wij werken niet met massa/groothandel wijnen die voor een fractie worden gekocht en dan tegen een zeer hoge prijs worden verwerkt in de wijnpakketten voor kerst of uw relatie. De wijnen worden keurig verpakt in een houten kist en op verzoek voegen wij ook een kaartje toe met een door u aangegeven tekst en desgewenst doen we er nog wijnbeschrijvingen bij en kunnen wij de wijnen ook direct versturen naar de ontvanger(s) zodat u helemaal geen werk aan heeft. 

Wij kunnen ook al het werk uit handen nemen en de pakketten voor u versturen. Dit scheelt u veel tijd en is vaak ook voordeliger omdat wij gezien onze vele zendingen scherpe tarieven hebben

Heeft u het druk of dient er nog enige toelichting omtrent specifieke wensen; schroom niet en bel ons op: +31 (0)78 6450615. U bespreekt met ons wat u wilt en wij regelen verder alles - van inpak tot bezorging op het door u gewenste tijdstip en dat binnen de gehele EU.

Natuurlijk ben u ook iedere werkdag van harte welkom om bij ons langs te komen en u te laten adviseren. Alle prodcuten die u vindt op de website hebben wij ook daadwerkelijk staan en we hebben ook een aantal paketten samengesteld met mooie wijnen en fraaie delicatessen ter inspiratie maar met ons enorme assortiment kunnen feiteliijk alles samenstellen in letterliojk iedere prijsklasse. Ons openingstijden vindt u hier