Bezig met laden... 194 view(s)

Een cadeau kaartje voegen wij gratis toe

Stuur een persoonlijk bericht op een leuk kaartje

Heeft u een verjaardag in aantocht? Of misschien een bruiloft? Misschien wilt u iemand bedanken voor hun hulp. Dankbetuiging met een fles wijn heeft immers zijn eigen grote charme!

Als service kunnen wij bij uw bestelling een cadeau kaartje toevoegen zonder verdere kosten. De kaartjes zijn ontworpen door een grafische designer en u kunt kiezen uit diverse soorten kaartjes met verschillende thema's, passend bij de gelegenheid!

U maakt de keuze nadat u uw product in de winkelwagen hebt gezet en kunt daar kiezen voor cadeaubericht. U kunt dan allereerst een keuze maken uit een bijpassend kaartje en daarna kunt u een tekst ingeven welke wij dan op het door u gekozen kaartje printen en toevoegen aan uw bestelling.

Als u wilt, kunt u ook een bijpassende geschenkdoos kiezen om uw pakket helemaal feestelijk te maken, het perfecte cadeau voor wijnliefhebbers! In dit geval zit de cadeaubon in de verpakking die u heeft gekozen.

Zie hieronder een aantal voorbeelden van kaartjes waar u uit kunt kiezen. Als u suggesties heeftt voor nieuwe ontwerpen, laat het ons dan gerust weten! We houden ervan om onze klantenservice te verbeteren.