Bezig met laden... 234 view(s)

COVID19 - Bezorgen of Langskomen bij Grandcruwijnen

Wij volgen bij Grandcruwijnen vanzelfsprekend alle regels zoals voorgeschreven door de Overheid en het RIVM en kunnen dit ook zodanig implementeren dat onze klanten en onze medewerkers maximaal veilig zijn. Ook de nieuwe corona-regels zoals deze per 14-10 ingaan hebben we inmiddels doorgevoerd wat betekent dat wij tot nader order de Avond Levering optie niet meer aanbieden na 20.00 uur om zo te voldoen aan de regel om na 20.00 uur geen alcohol te leveren. Avondlevering is dus nog wel mogeklijk maar zal dan tussen 17:00-20:00 geleverd worden. Vanzelfsprekend blijven de dag-leveringen middels PostNL en DPD nog wel gewoon actief en dat met 6 leverdagen (van maandag t/m zaterdag).

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om eenvoudig en veilig vanuit uw eigen comfortabele stoel de wijnen te bekijken en desgewenst te bestellen. Wij bieden zeer veel informatie over alle producten dus u kunt dit in alle rust lezen en uw keuze maken. Ook hebben wij geen moeilijke restricties en ons gehele assortiment kan per fles worden besteld dus proberen en proeven staat vrij en dat uit een assortiment van meer dan 2500 wijnen, whiskies, gin's, etc

Tijdens het afrekenen kunt u kiezen of u de bestelling afgeleverd wil hebben maar u kunt de bestelling ook veilig bij ons afhalen en dan ontvangt u ook nog automatisch 10% korting dus dat is snel verdient. Wij zitten letterlijk naast de snelweg (A16 van Rotterdam naar Breda) en u kunt voor de deur parkeren. Wij zetten uw bestelling klaar op een rolwagen waarmee u de wijnen in uw auto kunt plaatsen. Klik hier voor ons adres en de openingstijden (wij zijn momenteel iedere donderdagavond tot 20.00 uur geopend)

Natuurlijk kunt u ook bij ons rondkijken en ons enorme assortiment met eigen ogen aanschouwen - een ware snoepkraam voor de wijn- en whisky liefhebber  - maar wij laten maar 2 personen toe in ons Wine Warehouse en svp alleen met mondkapje. We hebben ook desinfectiemiddel bij de ingang staan dus wij doen alles voor u en onze veiligheid.

Nog even samengevat:

  • Avondlevering van 17:00-20:00 mogelijk;
  • Bestel thuis op www.grandcruwijnen.nl met veilig afhalen en directe afhaalkorting;
  • Parkeren voor de deur en wij zetten uw bestelling klaar bij de auto (snel & veilig)
  • 1.5 meter afstand houden - dit doen wij ook
  • Maximaal 2 personen in de winkel. Mondkapje verplicht
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst - wij hebben desinfectiemiddel staan bij de ingang