De EABA 2019 ("end all be all") is een blend van 61% Syrah, 24% Mourvèdre, 13% Grenache en 2% Viognier en is gemaakt met 65% hele clusters. Het fruit is afkomstig van verschillende wijngaarden in de provincies Santa Barbara en San Luis Obispo, waaronder Bien Nacido, White Hawk, Larner, Harrison-Clarke, G2 en Alta Mesa. Het werd ongeveer 22 maanden gerijpt in 55% nieuwe Franse barriques en 600 liter demi-muids en 45% gebruikte Franse barriques, en werd gebotteld op 21 augustus 2021. Ondoorzichtig robijnpaars van kleur, het biedt prachtige, pure geuren van zoethout, teer, bosbessen en zwarte kersenjam, charcuterie, peper, olijven en gebakken hartige kruiden, die meer nuances biedt naarmate het tijd in het glas doorbrengt. Medium-bodied, het heeft overvloedige, superfijne tannines, naadloze zuurgraad en langzaam uitbreidende, kruidige smaaklagen, eindigend zeer lang en verleidelijk bloemig. Deze wijn smeekt om nu te worden genoten, maar zal degenen die wachten zeker belonen, aangezien deze schoonheid net haar ware potentieel begint te tonen.
Login and Registration Form