Filteren
Rueda

Rueda

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De belangrijkste variëteit is heden ten dage de Verdejo, gevolgd door Tempranillo en Viura. Hoewel ook Sauvignon blanc wijnen in Rueda worden geproduceerd, vormen deze druiven toch slechts een klein deel van het totale arsenaal. Het overgrote deel van de snel in populariteit stijgende wijnen is voor binnenlandse consumptie.
De mooiste wijnen zijn die met 100% Verdejo. De prijzen van de Verdejo druiven en daardoor de Rueda wijnen, zijn de laatste jaren echter snel gestegen. Viura druiven zijn goedkoper, waardoor voor producenten de verleiding bestaat om het gehalte van deze druif in wijnen te verhogen. Rueda wijnen met Viura hebben echter niet hetzelfde karakter als 100% Verdejo wijnen, hetgeen de goede naam van Rueda wijnen op langere termijn waarschijnlijk niet ten goede zal komen.

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!