Filteren

Rías Baixas (Appellatie)

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 20

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Het prachtige Galicië, gelegen in de noordwestelijke hoek van Spanje, staat bekend als 'groen Spanje' vanwege de groene, mistige kustomgeving die meer doet denken aan Ierland dan aan de rest van het land. Rias Baixas, zijn kroonjuweel, heeft een internationale reputatie verworven dankzij een sterke regionale wijnmarkt en de populariteit van zijn inheemse superster - de aromatische, levendige Albarino-druif.

Een koel groeiseizoen en aanzienlijke regenval geven Rias Baixas-wijnen een opmerkelijke zuurgraad, en de klei en slib alluviale bodem van de regio geeft een onmiskenbare mineraliteit. Terwijl witte wijnen 99 procent van de productie van Rias Baixas uitmaken, kunnen rode wijnen worden gemaakt van inheemse variëteiten zoals Loureiro, Mencia, Caino en Espadeiro; ook deze vertonen een sterke mineraliteit en, op hun best, balans en elegantie.

Rías Baixas (Appellatie)

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!