Filteren

Dunn

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Dunn Vineyards is een gerespecteerde en iconische wijnproducent gevestigd in de Napa Valley, Californië. Het wijnhuis staat bekend om zijn uitzonderlijke Cabernet Sauvignon-wijnen en zijn toewijding aan het produceren van wijnen die het karakter van het Napa Valley tot uitdrukking brengen. 

Geschiedenis van Dunn

Dunn Vineyards werd in 1978 opgericht door Randy Dunn. Hij werd gedreven door een visie om Cabernet Sauvignon-wijnen van wereldklasse te produceren in de Napa Valley. Dunn Vineyards is vooral bekend om zijn Cabernet Sauvignon-wijnen. Ze produceren zowel Napa Valley Cabernet Sauvignon als Howell Mountain Cabernet Sauvignon. De appellatie Howell Mountain, waar een aanzienlijk deel van de Dunn-druiven wordt verbouwd, staat bekend om zijn hoge ligging en unieke terroir. De vulkanische bodem en het koelere klimaat dragen bij aan de productie van intens gearomatiseerde, gestructureerde en langlevende Cabernet Sauvignons.

Traditionele wijnbereiding

Randy Dunn staat bekend om zijn traditionele wijnbereidingstechnieken. Dit omvat het gebruik van een langere maceratieperiode en het rijpen van de wijnen in grote, neutrale eikenhouten vaten. Het doel is om wijnen te produceren die de inherente kwaliteiten van het fruit laten zien zonder een openlijke invloed van eikenhout. Dunn's Cabernet Sauvignons staan bekend om hun rijpingspotentieel. Het zijn gestructureerde wijnen met stevige tannines en zuurgraad, waardoor ze kunnen evolueren en verbeteren bij langdurig bewaren in de kelder. Het is bekend dat de wijnen van Dunn zich decennialang blijven ontwikkelen en verbeteren.

Dunn Familie

De wijnmakerij blijft een familiebedrijf, met een sterke toewijding aan het behoud van de traditie en kwaliteitsnormen. Dunn Vineyards heeft een reputatie behouden voor het produceren van enkele van de meest iconische en langlevende Cabernet Sauvignon-wijnen in de Napa Valley. Hun wijnen worden gewaardeerd door verzamelaars, kenners en wijnliefhebbers vanwege hun diepgang, complexiteit en vermogen om gracieus te verouderen.

Dunn

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!