Filteren

Cabernet Cortis

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Cabernet Cortis is een Duitse blauwe druivensoort. Deze soort werd gekweekt door Norbert Becker in 1982 gekweekt. Hij deed dit aan het Freiburg Research Instituut in Baden-Württemberg. De Cabernet Cortis is een kruising tussen de Cabernet Sauvignon en de Solaris. 

Deze druivensoort kan uitstekend tegen een omgeving met weinig licht. De wijnstokken hebben bladeren die lijken op Cabernet Sauvignon bladeren. De bladeren zijn gemiddeld van grootte, sterk groen, diep ingesneden en vijfvingerig. De druiven zelf zijn tevens gemiddeld van grootte te noemen. De druiven zijn rijp ca. half oktober. Het ras is resistent tegen valse meeldauw, echte meeldauw en botrytis. De wijn van deze druivensoort is dieprood van kleur en heeft best veel tannines. Daarom heeft de wijn tijd nodig om van deze tannines af te komen en om hem prettig drinkbaar te maken. 

 

Grandcruwijnen is sinds 2010 uw online-speciaalzaak voor wijn van serieuze kwaliteit. In ons assortiment vindt u ruim 2500 verschillende wijnen en wij leveren aan consument, horeca en retail. Wij importeren rechtstreeks van wijnhuizen in landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen de scherpste prijs aanbieden. Naast de klassiekers uit de Oude Wereld hebben wij de topwijnen uit de Nieuwe Wereld!

We tonen van al onze wijnen onze voorraad-positie en alles voor 16:00 uur besteld op werkdagen wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Wilt u de wijnen zelf zien of inspiratie opdoen? Komt dan gerust langs! In onze showroom te Dordrecht kunt al onze wijnen en delicatessen met eigen ogen aanschouwen. Nergens vindt u zo'n groot aanbod aan kwaliteitswijnen. Bij ophalen van de wijnen onvangt u ook nog een mooie korting!

Wijn online kopen — Grandcruwijnen

Kwaliteit wijnen koopt u natuurlijk online bij Grandcruwijnen, de wijn- en delicatessen handel met één van de grootste wijncollecties in Nederland en België, waar u zowel bijzondere wijnen-voor-ieder-budget kunt bestellen. Kwaliteitsproducten, snelle levering en betrouwbare service — dat is Grandcruwijnen!