Van Nahmen Sparkling Juicy Tea Roos Darjeeling Rabarber 0% BIO

De specificaties zoals vermeld bij de wijn (o.a. wijnjaar) en in de titel zijn leidend en er kunnen geen rechten worden ontleend aan de afbeelding die wordt getoond. Lees meer in onze Frequenty asked questions
Land | |
---|---|
Wijnhuis | |
Fruit | Rabarber, Thee |
Biologisch gecertificeerd | Ja |
Vegan | Ja |
Alcoholvrij/arm | Ja |
Inhoud | 0.75 ltr |
Bubbels | Ja |
Afsluiting | Kurk |
Aanbieding | Staffelkorting |
- Koop 6 voor 9,45 8,67 en bespaar 5%
Omschrijving
Het familiebedrijf Privatkelterei Van Nahmen kent z’n oorsprong in 1917, toen overgrootvader Wilhelm van Nahmen het bedrijf startte met de productie van appelstroop. Sinds de jaren ‘30 is men zich gaan specialiseren in vruchtensappen en wij voeren ook een uitgebreide range gastronomisch hoogstaande alcoholvrije vruchtensappen, Frucht-Secco’s en Sparkling Juicy Tea van de Chateau Petrus onder de Vruchtensappen.
We praten hier trouwens niet over zo maar vruchtensappen maar over de Grandcru onder de vruchtensappen. Niet verbazingwekkend dat u deze producten ook terug kunt vinden in de high end Horeca en zelfs in 2 en 3* restaurants zoals o.a. de Librije.
Het handgeplukte fruit komt rechtstreeks uit de boomgaarden en wordt door Van Nahmen zelf geperst en verwerkt, zonder extra toevoegingen. Alleen het gaafste fruit komt in aanmerking. Van de boeren wordt verwacht dat ze het fruit zo lang mogelijk aan de boom laten hangen. Volgens eigenaar Peter Van Nahmen draagt deze slowfood-gedachte bij aan de kwaliteit van het sap. ''Laat de boom uitmaken wanneer het fruit het rijpst is. Pas als de boom het fruit bijna loslaat en laat vallen, is het tijd om te oogsten. Op dat moment is het fruit vol van smaak en aroma. En dat proef je terug in het sap.
Van Nahmen heeft met hulp van gerenommeerde theesommeliers de alcoholvrije Sparkling Juicy Tea gecreëerd. Gemaakt volgens het cold-brew-proces, worden fruitige aroma's van enkele Van Nahmen-sappen met speciaal geselecteerde thee samengevoegd tot een harmonieuze combinatie. De cold brew darjeeling thee heeft milde en bloemige aroma's die worden gecombineerd met rabarbersap afkomstig van de The Sutton en Frambozen rabarbersoorten. Het geheim in deze cuvée is de toevoeging van een paar druppels rozenwater. Perfect bij voorgerechten met zeevruchten, zoals een garnalencocktail met grapefruit, of Mediterraans gekruide octopuscarpaccio. Bij vis of gevogelte, niet te hartig, maar gekruid met bijvoorbeeld cardemom.
Kleur Licht zalmroze.
Geur Fruitige en bloemige tonen, gevolgd door theeroos, wilde bloemen, zwarte thee en rabarberaroma's.
Smaak De delicate mousse en fruitige stijl openen het palet. Smakelijk droog, fruitige zuren en een plezierig bittertje in de finish zorgen dat de smaak van deze Juicy Tea lang aanblijft.
Serveertemperatuur 06-08℃
Specificaties
Land | Duitsland |
---|---|
Wijnhuis | Van Nahmen |
Fruit | Rabarber, Thee |
Biologisch gecertificeerd | Ja |
Vegan | Ja |
Alcoholvrij/arm | Ja |
Inhoud | 0.75 ltr |
Bubbels | Ja |
Afsluiting | Kurk |
Aanbieding | Staffelkorting |
Recensies



