Raineri Aceto Balsamico di Modena IGP Alta Densita 25cl
Land | Italië |
---|---|
Regio | Ligurië |
Wijnhuis | Raineri Olio |
Biologisch gecertificeerd | Nee |
Inhoud | 0.25 ltr |
Ten Minste Houdbaar Tot | 20 jun. 2020 |
Het verhaal van Raineri Olio begon in 1910 in Imperia (Ligurië). Leonardo Raineri droomde ervan om een kleine winkel te openen om het grote erfgoed van het Ligurische land, olijven, te versterken. Een droom die al generaties lang wordt doorgegeven: het is Leonardo's zoon, dr. Antonio die de touwtjes in handen neemt en het verder ontwikkelt, dankzij nieuwe en vaardige technieken voor het verwerken en produceren van Extra vergine -olie. Onder leiding van Pierluigi Rinaldi blijft het bedrijf uitbreiden: in 1999 opent Raineri een nieuwe fabriek in Passo di Sarola, vlakbij de oude en glorieuze oliemolen Acquarone, en twee jaar later verhuist het naar het Ligurische achterland.
In 2010 kwam de Raineri Agricultural Company tot leven, een referentiepunt in de productie van extra vierge olijfolie van hoge kwaliteit: een realiteit die alle belangrijkste fasen van het productieproces van Extra Vierge Olijfolie (EVOO) integreert, van de teelt van olijven tot de oogst, verwerking en bewaring.
Raineri een referentie voor hoge kwaliteit oliën en balsamico. Van de extra vergine olijfolie tot de 100% Italiaanse EVOO, Raineri kiest alleen het beste uit de natuur en wanneer de beste land- en zeeproducten elkaar ontmoeten, komt de smaak echt naar voren en ontstaan traditionele maar creatieve en innovatieve specialiteiten. Raineri is een duurzaam bedrijf dat in staat is om traditie en innovatie te combineren en heeft zich volledig gespecialiseerd in Hoge kwaliteit Grandcru-waardige olijfolie en Aceto's
De Aceto Balsamico di Modena I.G.P. Raineri wordt verkregen door verschillende soorten azijn te verwerken en te mengen welke jaren hebben gerijpt op eiken vaten. Dit is een top Balsamico met een zeer delicaat aroma, de smaak is typisch aromatisch, fruitig, fris en persistent. Heerlijk bij een veelheid aan gerechten zoals over een gegrilde ribeye en natuurlijk een Mozarella kaas. Onvergelijkbaar met de vele supermarkt uitvoeringen maar enfin dit is ook van de Specialist Raineri Olio.
Delicatessen Type | Balsamico |
---|---|
Land | Italië |
Regio | Ligurië |
Wijnhuis | Raineri Olio |
Biologisch gecertificeerd | Nee |
Vegan | Nee |
Inhoud | 0.25 ltr |
Netto gewicht | 100 gram |
Ten Minste Houdbaar Tot | 20 jun. 2020 |
Login and Registration Form