Online Wijnproeverij via Webcasting

Deze bijzondere tijd vraagt om bijzondere initiatieven, en daar is dit er één van. Een online wijnproeverij via Webcasting.

Vanwege de verplichte afstand is het voor ons niet mogelijk om reguliere wijnproeverijen te organiseren. Wij laten ons hierdoor niet uit het veld slaan en komen met een geweldig alternatief: een wijnproeverij via Webcasting. Leuk voor wijnclubs en ook erg geschikt als bedrijfsuitje, teambuildingsevent of gewoon als blijk van waardering voor uw medewerkers. Minimaal aantal deelnemers: 30.

Samen met u maken wij een proefdoos met de gewenste wijnen. Daarna kunt u rustig achterover zitten en regelen wij de rest. Wij versturen de wijnen, eventueel voorzien van proefnotitie formulieren en een aromawiel, en na een aantal dagen verzorgen wij de proeverij. Wij kunnen de webcasting voor u organiseren vanaf minimaal 30 deelnemers.

Deelnemers volgen de webcast thuis, eenvoudig vanachter hun PC, Mac, tablet of smartphone en komen zo rechtstreeks in contact met de wijnmakers die vol passie vertellen over hun werk. Deelnemers krijgen uitgebreide informatie over het wijnhuis, de regio, de druivenrassen en een uitleg over de wijnen omlijst door live beelden vanuit het wijnhuis en de wijngaard. Een ongekend unieke ervaring. De wijnen worden één voor één uitgebreid besproken en aansluitend geproefd. Via de chat kunnen vragen worden gesteld en deze worden live door de experts beantwoord.

Voor meer informatie of reservering van een webcasting neemt u contact met ons op via [email protected] of u belt naar: 078-6450615.

Online Wijnproeverij - deelname mogelijk vanaf 1 persoon

Met enige regelmaat organiseren wij ook open online proeverijen. De proeverij betreft een specifiek wijnhuis of thema en u kunt zich hiervoor individueel inschrijven. U betaalt dan slechts het bijpassende wijnpakket. Voor het overzicht van geplande proeverijen en inschrijving kijkt u hier